Over ons


Wie zijn wij?


Rietbergen Bewindvoering is opgericht in 2014 en is gevestigd in het Gelderse Westervoort. Oprichtster is bewindvoerder Monique Rietbergen. Naast haar werk voor een gemeente als juridisch medewerker sociale zaken, en in het verleden als schuldhulpverlener, heeft zij een eigen bewindvoerderskantoor opgericht.


De regio waarin Rietbergen Bewindvoering haar diensten aanbiedt omvat o.a. Arnhem- Velp- Rheden- Dieren- Huissen- Westervoort- Duiven- Zevenaar- Oosterbeek- Renkum- Doorwerth- Loo, maar ook buiten deze regio is bespreekbaar.


Ons doel:

Samen met u bouwen aan een stabiele financiŽle situatie. Onze opleiding en werkervaring tot nu toe, waarborgen een gedreven professionaliteit, waarbij uw zorg onze zorg is.Uitgangspunt is dat u als klant onze dienstverlening als laagdrempelig, betrouwbaar, deskundig en betrokken ervaart.
Onze organisatie is uitgerust met professionele software die de administratieve werkzaamheden verlichten zodat er meer tijd beschikbaar is voor u als klant.

Tevens hebben wij een samenwerkingsverband met een collega bewindvoerder, wat onze expertise vergroot en de mogelijkheid biedt om zaken te kunnen overnemen. 
   


 

plants